Grise leger med rodemateriale
Wiking Meat opdrætter Lars Jørgensen

Landmand Lars Jørgensen

Lyngskovvej 1, 6200 Aabenraa, Danmark

Lars Jørgensen er 53 år gammel og er bosiddende i Felsted Mark ti kilometer fra Aabenraa. Lars er landmand og ejer sin egen gård, hvor han bor sammen med sin kone, og hvor han står for den daglige drift og opdræt af 8000 slagtesvin årligt. Parret har to børn, som på nuværende tidspunkt studerer og derfor ikke længere bor på gården. Børnene er dog jævnligt på besøg, og parrets søn er ansat på gården, da han læser til landmand.

Tre gange om ugen cykler Lars med Team Rynkeby Sønderjylland, som er en del af det nordiske velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, der skal cykle 1200 kilometer til Paris i juli 2016 for at indsamle penge til kræftramte børn og deres familier. Team Rynkeby Sønderjylland består af cyklister fra Aabenraa Kommune, Sønderborg Kommune, Tønder Kommune og Haderslev Kommune, hvoraf de cirka er 30 cyklister på de tre ugentlige træningsture, som Lars deltager i.

Læs hele historien om Lars Jørgensen…

Wiking Meat opdrætter Torben Heisel

Landmand Torben Heisel

Kassøvej 53, 6230 Rødekro, Danmark

Vest for Kassø ved Rødekro ligger Torben Heisels gård. Her bor han sammen med Lena og deres 3 børn; Anna på 17 år, Mads på 14 år og Marie på 10 år. Torben er 49 år og 4. generation på Kassøgaard, som han overtog fra sine forældre i 2002.

På gården opdrættes årligt ca. 19000 grise. Smågrisene kommer fra Henning og Christian Jakobsen, Djernæs, med en vægt på ca. 30 kg. Hver dag fodres de 4 gange med en syrlig lun suppe af primært frisk fermenteret majs, hestebønne og korn. Grisene er i stalden hos Torben i ca. 14 uger, før de afhentes af slagteriet.

Læs hele historien om Torben Heisel her..

Opdrætter Calus Wildenschild

Landmand Claus Wildenschild

Gl. Skovbølvej 28, 6200 Aabenraa

Få hele historien om Claus Wildenschild om kort tid – vores skribent er i gang …

Wiking Meat opdrætter pdrætter Henning Jacobsen

Landmand Henning Jakobsen

Diernæsvej 192, 6100 Haderslev, Danmark

På gården Elbjerg ved Haderslev bor landmand Henning Jakobsen sammen med Lene og børnene Eline og Carl. Henning er 2. generation på Elbjerg og arbejder tæt sammen med sin far Christian Jakobsen, der driver Østergaard. Når Henning engang skal overtage Østergaard bliver han 9. generation, så lysten til at være selvstændig og arbejde med dyr ligger dybt i generne.

Henning har 1200 søer og opdrætter årligt 32.000 smågrise uden brug af antibiotika. Når grisene vejer 7 kg flyttes de til Østergaard, der ligger blot 5 min væk. Til gården er der 100 ha. jord, som er bortforpagtet til Christian Jakobsen. Christian dyrker korn på markerne, som anvendes til foderproduktionen. Henning bruger meget tid på udvikling af de rigtige foderblandinger til grisene…

Læs hele historien om Henning Jakobsen her…

Wiking Meat opdrætter Jørgen Agerley

Landmand Jørgen Agerley

Blans Østermark 5, 6400 Sønderborg

Få hele historien om Jørgen Agerley om kort tid – vores skribent er i gang …

Wiking Meat opdrætter Sigurd J. Christensen

Landmand Sigurd J. Christensen

Burkal Kirkevej 47, 6372 Bylderup-Bov, Danmark

Få hele historien om Sigurd J. Chrisrtensen om kort tid – vores skribent er i gang …

Wiking Meat opdrætter Christian Jacobsen

Landmand Christian Jacobsen

Diernæsvej 192, 6100 Haderslev, Danmark

Få hele historien om Christian Jacobsen om kort tid – vores skribent er i gang …

Wiking Meat opdrætter Lennert Petersen

Landmand Lennert Petersen

Kassøvej 58, 6230 Rødekro, Danmark

Få hele historien om Lennert Petersen om kort tid – vores skribent er i gang …