Velkommen til Wiking Meat Nyheder

Her finder du nyheder fra Wiking Meat og omverdenen

Kinesisk delegation besøger Wiking Meat

img_9333

En kinesisk delegation af griseopdrættere og foderproducenter var 10. november på besøg hos opdrætter Claus Wildenschild i Aabenraa. Det var et spændende møde med rundtur i staldene, hvor kineserne hørte om Wiking Meats koncept for opdræt af grise uden antibiotika.  Efterfølgende var der frokost med smørrebrød hos Landbo Syd.

img_9343img_9329img_1514

28.10.2016
Mikrobiolog og professor Tine Rask Licht

Lort sælger og tarme har fået charme, men vi har et underlig skizofrent forhold til mikrober, siger mikrobiolog Tine Rask Licht. Vi spiser fancy yoghurt for at forkæle vores tarmbakterier, men koger straks sutten, når ungen taber den på gulvet. Glem renhedshysteriet, for bakterierne er med os fra fødslen, og de vil os det godt. Mennesket er nemlig ikke bare menneske, men et komplekst økosystem af mikrober.

Source: Radio24syv.dk

Nye tal fra Det Europæiske Medicinagentur viser, at antibiotikaforbruget i husdyrproduktionen er stigende i en række EU-lande. Landbrug & Fødevarer efterlyser politisk handling. –

Author: JØRGEN RUDBECK

Source: L&F: Nye tal for antibiotikaforbruget i EU er alarmerende

AMR seminar i EU Parlamentet

Ingo Walterscheid foran EU Parlamentet

(CEO, Wiking Meat Systems) foran EU Parlamentet

Den svenske Axfoundation, der arbejder for at nedbringe forbruget af antibiotika, afholdte den 8. september 2016 møde i Europa Parlamentet . Ingo Walterscheid, CEO for Wiking Meat System, deltog blandt de eksperter og operatører, der diskuterede problemerne med antibiotikaresistens og vejen mod mindre brug af antibiotika i fødevareproduktionen.
Mødet blev arrangeret med Liberale og Demokrater gruppen og Centerpartiet, og er en del af et møde på højt plan i Europa-Parlamentet med FN Generalforsamling som vært.

 

Abonner på vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få seneste nyt fra Wiking Meat direkte i din indbakke. 

Tak for din tilmelding!